 
                                                                     Jest
        
    Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI 
cebula*, pomidory pelati* 21 % (obrane pomidory pelati* , sok pomidorowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy); farsz z karpia* (Cyprinus carpio) (RYBA) 19 %; bulion warzywny z karpiem [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, sól, woda, goździki*, koper włoski*, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; JAJA*, sos paprykowy* 7 % (papryka czerwona* 64 %, koncentrat pomidorowy* 11 %, cukier*, olej rzepakowy*, ocet spirytusowy*, jabłko*, czosnek*, cebula*, sól, przyprawy*); natka pietruszki*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże); czosnek*, ocet jabłkowy*, sól, papryka chili*, skórki z cytryny*, koper włoski*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 
Po otwarciu słoja pulpety z sosem przełożyć do garnka i podgrzewaj do odpowiedniej temperatury. Spożywaj gorące.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
Wartość energetyczna: 383 kJ/92 kcal 
Tłuszcz: 4,2 g 
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g 
Węglowodany: 6,2 g 
w tym cukry: 3,4 g 
Błonnik: 2,2 g 
Białko: 6,2 g 
Sól: 0,95 g 
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.