Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI
oliwa z oliwek extra virgin* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek  uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 3478 kJ /828 kcal  
Tłuszcz - 92,0 g  
w tym:  
- kwasy tłuszczowe nasycone - 14,0 g  
- kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 68,0 g  
- kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 9,2 g  
Węglowodany - 0 g  
w tym cukry - 0 g  
Błonnik - 0 g  
Białko - 0 g  
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych i źródeł ciepła