Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, MASŁO ghee*(20%), ekstrakt z masła* (*certyfikowanyskładnik ekologiczny)
OPIS
Kompozycja MASŁA ghee i oleju słonecznikowego zawiera wielonienasycone kwasy tłuszczowe (kwas linolowy) oraz witaminę E. Intensywny smak MASŁA idealnie pasuje do warzyw, smażonych ziemniaków, naleśników i ryb.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA  
Wstrząsnąć przed użyciem. Nie podgrzewać powyżej 200 ° C.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 3330 kJ / 810 kcal  
Tłuszcz - 90,0 g  
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 18,0 g  
w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe - 67,0 g  
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe - 5,0 g  
Węglowodany - 0,0 g  
w tym cukry - 0,0 g  
Białko - 0,0 g  
Sól - 0,0 g  
Witamina E - 30 mg
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed  światłem.