Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI
mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal  
Tłuszcz - 3,6 g  
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g  
Węglowodany - 72,7 g  
w tym cukry - 0 g  
Błonnik - 1,8 g  
Białko - 7,3 g  
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA  
może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.