Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI  
mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g  
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal  
Tłuszcz - 3,6 g  
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g  
Węglowodany - 65,5 g  
w tym cukry - 0 g  
Błonnik - 5,5 g  
Białko - 10,9 g  
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA  
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA  
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.