Brak
            
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI
karp filet  nacinany* (Cyprinus carpio) (*certyfikowany składnik  ekologiczny)
OPIS WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Waga ryby: ok.    300-700 g. Filet ze skórą nacinany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Spożyć po  obróbce termicznej. Filet poddany nacinaniu mięsa, co powoduje rozdrobnienie ości. Proces ten sprawia, że są one mniej wyczuwalne po obróbce termicznej, ale ich nie usuwa. Obecność śluzu na skórze jest  cechą charakterystyczną ryb. 
Wartość  energetyczna: 461 kJ/ 110 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe  nasycone: 0,67 g
Weglowdany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 18 g
Sól:  0,075 g
ZALECANE WARUNKI        PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +2 stopni    Celsjusza.
INFORMACJA       LOGISTYCZNA
Zamówienia przyjmujemy do piątku do godziny    12.00.     Dostawy  do sklepów odbędą się w czwartki oraz   piątki.
Termin   przydatności  ryb   to 6 dni.