Brak
            
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI
karp filet (Cyprinus  carpio) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Waga ryby: ok.    300-700 g. Filet ze skórą. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Spożyć po  obróbce termicznej. Produkt zawiera ości. 
Obecność śluzu na skórze jest  cechą charakterystyczną ryb. 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość   energetyczna: 461 kJ/ 110 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe  nasycone: 0,67 g
Weglowdany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 18 g
Sól:  0,075 g
ZALECANE WARUNKI        PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +2 stopni     Celsjusza.
INFORMACJA       LOGISTYCZNA
Zamówienia przyjmujemy do piątku do godziny    12.00.     Dostawy  do sklepów odbędą się w czwartki oraz   piątki.
Termin   przydatności  ryb   to 6  dni.