Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI
mąka   pszenna*, woda, olej słonecznikowy*, skrobia pszenna*, gluten pszenny*, alkohol etylowy*, sól, substancja spulchniająca:   wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, dekstroza*, drożdże*,   przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ciasto na pizzę do rozwałkowania. Wymiary ciasta: 24 x 36 cm (szerokość x wysokość) 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100  g
Wartość    energetyczna: 1111 kJ/ 263 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w  tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 43 g
w tym   cukry: 1,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 8,9 g
Sól: 1,6 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza (termoobieg) lub 220 stopni Celsjusza (góra-dół) przez 12 - 15 minut. Czas i temperatura pieczenia mogą się nieznacznie różnić w zależności od rodzaju piekarnika.
ZALECANE WARUNKI   PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8   stopni