SKŁADNIKI
cukier, sok NFC z malin (45 %), sok NFC z imbiru (7 %), sok NFC z cytryny.
OPIS
Łącząc w sobie bogate właściwości malin i imbiru, syrop malinowo-imbirowy wyróżnia się doskonałym smakiem, a także jest nieodzownym produktem w jesiennej spiżarni.
Proponujemy spożywać syrop w rozcieńczeniu 1:8.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 821 kJ/193 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 43 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
UWAGI
Smak i zapach jest zależny od użytej partii kłączy i owoców. Osad jest zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 21 dni.