Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI 
94 % SEZAM, olej rzepakowy, sól morska.
OPIS  
Pasta powstała na bazie ucierania nasion sezamu. Jest to tradycjna potrwa kuchni bliskowschodeniej. Produkt jest sterylizowany. Produkt zarówno do bezpośredniego spożycia, jak i do obróbki termicznej. 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
Wartość energetyczna 2905 kJ / 704 kcal   	
Tłuszcz 66 g		
w tym kwasy tłuszczowe nasycone	9,4 g 	
Węglowodany	2,2 g 		
w tym cukry 2 g 		
Błonnik	5,8	
Białko 21 g  		
Sól 0,25 g 		
		
INFORMACJA ALERGENNA
soja, łubin
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w tempretaurze otoczenia. Po otwarciu w  lodówce, nie dłużej niż 24 godziny.