Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI 
woda, SOJA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS  
Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g  
Wartość energetyczna - 346 kJ / 82 kcal  
Tłuszcz - 0,2 g  
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g  
Węglowodany - 5,8 g  
w tym cukry - 1,7 g  
Błonnik- 0,9 g  
Białko - 10,3 g  
Sól - 13 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA  
Przechowywać w suchym miejscu.