Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
Wartość energetyczna - 1029 kJ / 247 kcal  
Tłuszcz - 12 g  
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g  
Węglowodany - 7,3 g;  
w tym cukry: 0,8 g  
Błonnik - 8,8 g  
Białko - 23 g  
Sól - 8,8 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.