Jest
    
                                                                    
                                                                       SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal  
Tłuszcz: 16,4  g  
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g  
Węglowodany: 56,3 g  
W tym cukry: 2,9 g  
Błonnik: 9,1 g  
Białko: 7,0 g  
Sól: 1,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.